Thursday, September 12, 2013

Segmen 1st Mama


Sekali tengok, wahhhhhh..Comelnya gambar.
Dua kali tengok, wow....macam sailormoon..Eh, ada rose pulak tu
Tiga kali tengok, laaa...
rupanya.......

Ok mama....
Dah tengok blog mama, rugi pulak tak join
Sebab,
kita pun mama juga....
Jadi, kitapun nak support mama-mama
Yuhuuu
 

25 comments:

  1. Replies
    1. Zie tengok le kat blog dia, dia tengah buat segmen ni, saja join...Minat join segmen tak?

      Delete
  2. tak minatlah.... awak guna words verfication....susah nak masuk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo..gitu...hmm, takpela, kita komen kat fb awak jelah ye...

      Delete
  3. hihi.. sailormoon..?? hihi..
    apapun terima kasih sudi join,
    salam perkenalan dari mama..

    Lovely:
    Mama

    ReplyDelete
  4. Join segmen lagi nampaknya, nanti Nor usha mama di sana :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, mehlah join sekali, yg mama ni punya senang je, kan?

      Delete
  5. selamat bersegmen
    terbaik punya entry :D
    wish you the best of luck :)

    ReplyDelete
  6. salam kenal dari TB johor bahru.TB join..done follow ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  7. hi dan salam kenal
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  8. #56

    Follow dr


    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  9. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...done follow..dri segmen yg sma..jgn lpe follow balik..:)
    http://luahancinta-atul.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    selamat bersegmen..:)

    ReplyDelete
  11. http://www.mizisempoi.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  12. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen yang sama,
    Segmen 1st Mama
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Dress Mahal Menunggu Untuk Dimenangi

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg same. done follow u..
    jemput kawan2 semua ke blog sy http://abcssdsa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    ReplyDelete