Tuesday, September 3, 2013

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D

Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D pada 06/September/2013 , dianjurkan oleh www.nazlee.com







Assalamualaikum dan salam sejahtera ..



Terdapat 3 kategori untuk membolehkan anda join segmen ini, sebelum itu baca syarat-syaratnya terlebih dahulu ;



Syarat-syarat penyertaan


  1. Terbuka kepada semua blogger

  2. Like Page P.C.L 

  3. Join dalam tempoh masa yang ditetapkan ( 01 ~ 06 September 2013 11:59 malam)

Kategori 1

Para peserta tidak perlu buat entri cuma dikehendaki  mendedikasikan ucapan kreatif ~ terus ke Wall Facebook Nordiana Mohd Saad [klik sini].

*Hanya pada tarikh 06 September 2013 / 12am-12pm SAHAJA.

*Sila nyataka url blog anda selepas ucapan.



#Hadiah : Review Blog/Page (6 pemenang akan dipilih oleh mamaD sendiri ~ kreativiti ayat diutamakan)



Kategori 2

Peserta  memberikan cadangan satu hadiah yang munasabah dari PCL kepada mamaD, taipkan ke dalam kotak komen entri ini ~ contoh ;

Saya cadangkan Pcl hadiahkan mamaD sepasang Jubah Hajaba...supaya mamaD sentiasa nampak ayu di pandangan mata pcl.



#Hadiah : Promosi header/banner anda selama 6 hari di ruangan bawah header blog penganjur . (6 blog akan dipilih oleh Penganjur)



Kategori 3

Boleh buat entri  dengan tajuk "Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D", hanya salin kod html dalam entri segmen penganjur  (klik banner) ; sila letakkan url entri penyertaan anda di ruangan komen segmen ini.



#Hadiah : Review enam   1 entri dalam blog anda yang terpilih.(6 + 6 blog akan dipilih oleh Penganjur)


Didahului dengan ucapan Terima Kasih.

~pcl




Di bawah ni adalah code HTML yang dimaksudkan, hanya perlu  >>  klik [New Post] kemudian [HTML] dan masukkan kod tersebut di dalam post entri anda.

7 comments:

  1. Salam..t.kasih join segmen pcl , semoga berjya terpilih .

    ReplyDelete
  2. GOOD LUCK SIS.. MOGA ADA REZEKI SIS.^___^

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja-saja join je, sebab tengok ramai lak yg join..hehe

      Delete
  3. Salam manis...Kak Ummi pantun..hehe

    Mesti lawa si puteri laksamana,
    Cermin diambil minta serahkan;
    Sehati sejiwa mari bersama,
    Segmen PCL kita meriahkan.

    Jom singgah blog Kak Ummi...
    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/09/pantun-dia-yang-ku-sayangkhusus-untuk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah wah..berpantun lagi gitu...tapi tak reti nak balas..huhu..thanks kak ummi

      Delete
  4. assalamualaikum, tahniah ..anda menang kategor 1 ;

    http://www.nazlee.com/2013/09/keputusan-penuh-segmen-khas-sempena.html

    ReplyDelete