Friday, September 6, 2013

Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com






Jom sertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Segmen ini berlangsung daripada 1 September 2013 hingga  30 September 2013. Caranya mudah sangat. Cuma lima langkah sahaja.




  1. Follow Blog cikguzamrud.com, Tambah Google+ hijau zamrud

  2. Buat entri bertajuk "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com"

  3. Copy paste kod HTML yang telah disediakan diruangan HTML new post dan publish entri.

  4. Tinggalkan link (URL entri) anda diruangan komen entri ini.

  5. Klik mana-mana iklan Nuffnang.



Blog rakan blogger yang menyertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com" akan tersenarai dalam bloglist cikguzamrud.com sehingga 31 Disember 2013.



Segmen ini dibuat sempena pertukaran domain pbssainsonline.blogspot.com kepada cikguzamrud.com. Selain itu, ia memberi peluang kepada cikguzamrud mengenali rakan-rakan blogger dan menziarahi blog rakan-rakan blogger. Secara tidak langsung segmen ini dapat merapatkan lagi persahabatan sesama blogger.



Kepada semua rakan blogger, selamat berkenalan. Terima kasih kerana memberi meryertai "Segmen Rakan Blogger cikguzamrud.com". Sokongan kalian amat saya dihargai.

15 comments:

  1. cool la... semangat kawan sy ni joint segmen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gitu le kekdahnya, sebelum ni blog ni sepi je, tetamu yg singgah tak ada interaksi, sekang, baru pandai nak bersegmen bagai...huhuhu

      Delete
  2. Ada segmen lagi :). Selamat bersegmen, teringin nak ikut lagi bersegmen ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. join je...memeriahkan dunia bloig, tambah kawan...hii

      Delete
    2. Nor dah join :). Yup nak tambah kawan-kawan di alam maya :)

      Delete
  3. terima kasih join...mmg seronok bersegmen ni, dpt kenal rmai org, rasai pengalaman mereka.

    insyaAllah 1 oktober nnt sy publish bloglist rakan cikgu zamrud

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cikgu..semoga ada manfaat kat anak-anak dan emaknya sekali bila follow cikgu nih

      Delete
  4. assalamualaikum... urm... nice blog.. maaf ni bru ada kesempatan nk jenguk blog saudara.. maklum la new blogger perlu byk study n perubahan2 utk sy buat pd blog sy tu.
    bila tgk blog saudara sy kagum.

    ReplyDelete
  5. shark dtg dr segmen yg sama:)
    lepas ni bleh singgah blog shark pulak.

    ReplyDelete
  6. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap. :) Maaf lambat terjah.

    Jemput Singgah:Segmen Rakan Blogger CikguZamrud.Com

    ReplyDelete