Monday, October 21, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

 Support kawan-kawan





Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.




Syarat-syaratnya :


  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com

  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

Senang dan mudah bukan?




15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.




tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

31 comments:

  1. Selamat... dan semoga anda bertuah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat too. dari segmen yang sama juga :)

      jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

      Delete
  2. Bersegment utk blog MiaLiana ye Zila...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. aiza dari segmen yang sama.. semoga berjaya.. :D

    ReplyDelete
  5. singgah kat sini dari segmen mia liana
    http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. singgah blogwalking kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

    http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. ros singgah dari segmen sama.. good luck ye :)
    http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  9. moga berjaya kak :) Ros pun join jugak :)

    ReplyDelete
  10. singgah dr segman yg sama
    http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama..done follow you...

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. Salam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..
    husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    gudluck..

    ReplyDelete
  17. salam kak...selamat bersegmen ye....:)

    ReplyDelete
  18. Jalan-jalan tambah follower....

    Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

    Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete