Tuesday, October 1, 2013

Terima kasih

Terima kasih banyak-banyak pada semua yang telah sudi singgah di teratak saya yang tak seberapa ini. Terima kasih buat buat Ros-Reeza yang sudi mention nama saya dalam postnya. Semoga dimurahkan rezeki dan berjaya di dalam impianmu.


Esok saya akan out station sekali lagi ke Air Manis dan Pontian Johor. Kali ini memandu sendiri kerana semua pemandu sudah di booking. Pegawai-pegawai di pejabat sangat sibuk sepanjang minggu ini. Nampaknya sunyi sepi dan lengganglah tak ada orang. Nasiblah yang tinggal kena angkat telefon.

Agak lama juga tidak memandu untuk satu perjalanan yang jauh. Selalunya pergi bersama pemandu. Kalau dengan suami pula, dia memandu sendiri, jarang-jarang saya pegang stereng. Bukan dia tidak percaya langsung, saya ini adalah jenis yang berdikari dan independent, tetapi naluri seorang suami. Orang putih kata, gentlemen. Apo nak dikato.

Oklah, Assalamualaikum, selamat malam dan salam ceria untuk semua.

Oh, lupa pulak,
Harini adalah hari jadi anak bujang kesayangan saya
dan esok ialah,

BIRTHDAY SAYA!!!
Yeay, saya makin tua 

Sekian,

"Di mana bumi dipijak, di situ langit di junjung"


 

28 comments:

  1. ikut!! asyik keluar outstation je..dengki pulak..hehehe...

    nway, have a safe trip kak :)

    ReplyDelete
  2. Tak dan nak edit, Sally dah sampai sini, hihihi.. Thanks

    ReplyDelete
  3. hepy besday in advance yer...

    semoga slamat smp ke twmpat yg dituju..

    ReplyDelete
  4. sebagai kawan yg baik di bloger ni.. sy doakan kamu selamat pergi dan balik.. oh ye... selamat ulangtahun kelahiran buat anak... dan special buat kak memmet kite ni...

    ReplyDelete
  5. bukan gentelmen tapi sayang isteri ... heheheee ... selamat menyambut hari lahir ... semoga Allah melimpahkan rahmat dalam hidup awk ...

    ReplyDelete
  6. have a save journey..btw,happy birthday.:)

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah sellau.. semoga urusan perjalanan untuk outstation berjalan lancar..

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Puan Liza :). Nor suka jalan-jalan... hehe

    ReplyDelete
  9. happy birthday Zila...semoga segala impian tercapai hendaknya...

    ReplyDelete
  10. Happy bestday..Moga sentiasa dalam lindunganNya Insyallah

    ReplyDelete
  11. semoga hidup dalam keberkatan ALLAH sentiasa...

    ReplyDelete
  12. So... hari ini ulantahun kelahiran berada diluar kawasan.
    Happy birthday dari kakak:)
    Moga terus dilimpahi kebahagiaan dan keberkatan selalu

    ReplyDelete
  13. salam kak...
    selamat hari lahir ye....moga hidup akak diberkati oleh Alllah s.w.t
    dan berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  14. Terima kasih sudi letak link blog Ros kat entry ni.. Selamat ulangathun kelahiran buat akak.. MOga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan :) Juga happy belated birthday buat anak bujang akak.. moga membesar menjadi anak yang soleh...
    Outstation di Johor, akak ada singgah JB ke?.. moga selamat perjalan pergi dan balik yer :)
    terima kasih juga buat doa dan kata2 semangat dari akak buat Ros :)

    ReplyDelete
  15. Salam manis buat mu...

    Selamat hari lahir buat anak bujangmu dan juga selamat menyambut hari lahir teristimewa buat puan memetlenggeng kita, semoga sentiasa sihat, murah rezeki dan bahagia selalu....amin.. ^^

    P/s kalau singgah ke blog Ummi jangan lupa sudi2kan la berpantun...naaa...^^

    ReplyDelete
  16. happy birthday awk..!! hihi. dpt tau birthday awk harini dari blog ros... ;)

    ReplyDelete
  17. besday dekat2 ye dgn anak akak..
    hepi besday buat anak akak dan akak sekali.
    semoga pnjang umur dan dimurahkn lagi rezeki masing-masing.

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir ye kak.. Btw, kenal akak dari blog ros-reeza. selamat berkenalan. follow sini yer

    ReplyDelete
  19. Happy Birtday!!! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu.. =D

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum kak, selamat hari lahir. semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia bersama keluarga. insyallah :)

    ReplyDelete
  21. Sanah Helwah Kak Liza.. hehe.. moga bahagia selalu.. hati2 memandu..

    ReplyDelete
  22. alamak terlambat pulak! happy belated birthday! dapat hadiah apa? hehehhe.... moga berbahgia hingga ke jannah :)

    ReplyDelete
  23. hepy besday in advance ye...

    berhati2 bila memandu..

    ReplyDelete
  24. Hepi bufday buat mak dan anak...share kek eh...:)

    ReplyDelete
  25. hepi besday buat both of you.. heee.. semoga cumey2 selalu yea..

    ReplyDelete
  26. hepy beday untuk akak dan juga anak akak... untung la besday selang sehari saja, boleh celebrate together gether... hehehehhe...

    ReplyDelete
  27. salam kak...selamat pagi....bz ke?esok raya nie

    ReplyDelete