Friday, October 4, 2013

Ucapan selamat hari lahir dan penghargaan

Sebelum menerbitkan entry terkini bertajuk Pengalaman di Perak -Sg Klah Hotspring untuk dimasukkan ke koleksi pengalaman percutian dan lawatan saya ingin menerbitkan satu entry selingan sebagai penghargaan kepada beberapa orang blogger yang amat saya hormati.

dua hari lepas adalah hari jadi saya. Kebetulan saya out station, balik baru saya buka blog. Alangkah terharunya apabila dua orang kawan baik ini, iaitu

(pernah mention dalan post outstation, sebelum ini)


dan 

(yang berkongsi minat cerita korea dengan saya)
Telah menerbitkan entry istimewa sempena hari lahir kali ini

Ini adalah hadiah yang sangat bermakna. 
Terima kasih. Terima kasih. 
Korang memang superb/ ohsem/ dan gojes.

Tidak dilupa kepada 


kerana saya telah menang peraduan beliau.. Yuhuuu..Yeah. 
Ini kali pertama saya menang 
dan ini kali pertama beliau buat segmen
Tahniah dan terima kasih kerana penganjuran itu.
Kalau tidak menangpun saya tetap gembira dengan segmennya. Honestly!
Menang itu adalah bonus yang amat berharga


Terima kasih lagi sekali untuk semua yang telah mengucapkan selamat hari lahir kepada saya,
di Blog
Facebook
dan SMS

9 comments:

  1. terima kasih akak :) moga hubungan kita sesama blogger berkekalan :)

    tahniah jugak sebab menang contest tu .. rezeki.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Peghargaan sesama teman blogger.
    Tahniah dari kakak atas kemenangan itu. Betul hadiah tu bonus, misi yg sebenarnya nak gembirakan teman sesama blogger..

    ReplyDelete
  3. Tahniah sis.. hehehe Rezeki tu...

    ReplyDelete
  4. tahniah.. semoga terus murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  5. wahhh.. happy belated birthday ya... maaf terlambat wish..

    ReplyDelete
  6. eh, tak perasan pulak entry ni..hihi...sorry kak! and thanks :)

    ReplyDelete