Friday, December 13, 2013

outstation

Saya sedang outstation sekarang di Sabah. Terima kasih kepada yg telah singgah dan memberikan feed back baik terhadap blog ini. Kepada yg mohon saya menyertai GA, maafkan, kerana masih belum dapat menyertainya dalam masa terdekat.

Saya berharap agar blog ini dapat memberi manfaat kepada sesiapa sahaja. Insyaallah, balik nanti saya akan kongsikan tentang pengalaman menarik disini.

Sekian terima kasih.

Lot of love.
Negeri dibawah bayu

14 comments:

  1. Jauh outstation...semoga urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segalanya & ceria sentiasa.. :)

    ReplyDelete
  3. ..jauhnya merantau... :)
    mst sronok dpt tgk tmpt org..

    ReplyDelete
  4. sambil kerja sambil melancong bersama family ... best tuh .

    ReplyDelete
  5. JAUHNYA awak Zila.... rindulah... bila nak turun shah alam plak hehee...

    ReplyDelete
  6. Selamat bertugas di sana.. ok, balik nanti boleh kongsikan yang menarik kat sana kan :)

    ReplyDelete
  7. selamat ber-outstation..hehe singgah sini:)

    ReplyDelete
  8. amboi...jauh berjalan! hehe...dah blk ke kak..??

    ReplyDelete
  9. sabah..?? wahhh... tu tmpt kelahiran hubby deqla tu... tp deqla belom berpeluang ke sana... in shaa Allah 1 hari nanti bila ada rezeki...

    ReplyDelete