Monday, December 30, 2013

Segmen Azam Blog 2014 by HBP



Kali saya join Segmen dari Paiz pulak..

Dia suruh listkan azam 2013 dan 2014

Azam 2013
Maaflah Paiz ye, akak ni jenis yang life must goes on 
azam dalam hati mesti nak buat yang terbaik dan lebih baik dari yang sebelumnya..
Tak kiralah bidang apapun..
So azam 2013 tu tak berani pulak nak cakap tak berjaya ada yang lebih improve dan ada yang kena diimprovekan lagi, haa gitulah kekdahnya.

Azam 2014
Tiap-tiap tahun pun sama macam yang di atas tu..
Bagus juga dengan kaedah SMART (dah lama tak dengar orang guna)
ada bidang-bidang yang akak praktiskan dengan SMART ni..

sekian terima kasih

30 comments:

  1. semoga azam kak akan terlaksana, insya-Allah.. aiza dari segmen yang sama.. all the best untuk segmen ini.. :D

    ReplyDelete
  2. samalah mcm knor..hidup diteruskan..cumanya ada hati nak buka restoran..doakan ye..

    ReplyDelete
  3. moga hari esok lebih baik dari hari ni kan kak

    ReplyDelete
  4. good luck akak..
    semoga berjaya dgn setiap pkara akak ceburi..dan slamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  5. Semoga tercapailah azam 2014...kalau tidak pun jadikan segalanya lebih baik dari tahun sebelumnya. Selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. Apapun didoakan semoga dipermudahkan segala urusan & tercapai segala yg dihajati.. aamiin.. All the best Zila.. :)

    ReplyDelete
  7. Slmt bersegmen akk..akk tima kasih tau..amik brat aritu..hehe..i like u akk ^_^

    ReplyDelete
  8. moga berjaya kak :)
    sesetengah individu memang ada azam yang spesifik.. dan dia akan usaha untukcapai.. sesetengah pula, tak ada yang spesifik, cuma berharap mahu jadi lebih baik dari sebelumnya.. apapun, azamnya, moga akak berjaya mencapainya!

    ReplyDelete
  9. slmt bersegment.. :D smg thn 2014 menjanjikan yg lebih baik.. ameeennnn

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen...sy dah tinggalkan otograp..jom ke blog sy plak..
    http://tempatmencontengaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Semoga terus sukses... SELAMAT TAHUN BARU

    ReplyDelete
  12. blogwalking dari http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

    selamat tahun baru 2014! :)

    ReplyDelete
  13. thanks sbb sudi join segmen pha is..
    erk.. kenapa x list kan.. hehehe
    apa2 pun, smoga segala azam dan impian tercapai..

    ReplyDelete
  14. singgah dr segmen yg sama...harapnya segala impian akan tercapai di tahun baru ni..good luck! :)

    ReplyDelete
  15. Assalammualaikum...

    moga tercapai azam2 yang dicita2kan itu dan moga sukses dalam blog.. serta selamat bersegmen..

    mselim3

    ReplyDelete
  16. Selamat bersegmen... All the best... Selamat tahun baru 2014.. :)

    ReplyDelete
  17. gud luck kak, mama dari segmen yang sama juga nih, semoga berjaya kak yer.. :)

    ReplyDelete
  18. All da best kak..!!!

    Mudahan2 azam akak tercapai!!

    ReplyDelete
  19. Moga azam akak dapat dilaksanakan. IM ada baca kaedah SMART. Tapi azam IM secara umumnya mahu semuanya jadi lebih baik. insyaAllah :)

    ReplyDelete
  20. selalu pasang azam gak awal tahun.. tapi sampai je hujung tahun dah lupa apa azam awal tahun tu.

    ReplyDelete
  21. salam tahun baru...
    singgah BW sambil bertanya khabar... :)
    amacam dengan azam tahun lepas..? ada yang tertunai?

    ReplyDelete