Sunday, January 5, 2014

Terima Kasih Kak Zie - Laman Sutera

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada kak Zie 
Beliau selalu menyokong dan ambil berat, walaupun kadang-kadang saya tak blogwalking.
Terima kasih kerana membuat satu entry khas top commentator

LAMAN SUTERA


Terharu saya

Kak Zie pun selalu wassup. Kadang-kadang kalau ada masalah, saya rujuk pada beliau.
Mulianya hati kak Zie ni.
Kak Zie juga pandai memasak, banyak resepi menarik ciptaannya.
Jujur, entry-entry Kak Zie banyak yang bermanfaat dan mendatangkan faedah
Terima kasih sekali lagi kak zie

11 comments:

  1. kak zie..x pnah lg pergi ke blog beliau nak bw la ke sana :)

    ReplyDelete
  2. bersama menyokong di antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  3. Seronok kan...apabila mendapat penghargaan dari sahabat blogger.
    Tahniah.

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum..

    seronok dapat rakan blogger yg caring kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..in sya Allah nti terjah dia..

    ReplyDelete
  6. seronok dan bertuah ya jika ada kawan yg mengambil berat mcm tu..:)

    ReplyDelete
  7. Mmg best klu ada kawan yg amik brat tentang kita..mcm akk amik brat pasal sya..akk...tima kasih tau..i luv u.. ^_^

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. semoga Zila terus berjaya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. walau cuma rakan alam maya tp rapat mcm dah byk kali jumpa kan.. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  10. Ya Allah, baru perasan entry ni....tu pun jumpa kat google masa tengah search...hihi....
    Sama sama Zila....tak de apa yg istimewanya blog akak. Sekadar berkongsi sesuatu yg terlintas di minda.... T.kasih juga buat yg lain.....

    ReplyDelete