Wednesday, February 12, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com







Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

27 comments:

  1. Selamat bersegmen dan semoga terpilih :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Lya BW sini dari segmen yg sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Slmt bersegmen.. saya pun join.. all the best.. :)

    ReplyDelete
  4. salam zila , semoga berjaya dlm segmen Blogger Mia ni .

    ReplyDelete
  5. Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak, semoga berjaya dan murah rezeki ya. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berkesempatan nak join semalam. hiewhiew ~~~

      Delete
  7. selamat bsegment dan good luck sis :)

    ReplyDelete
  8. Oh sipi-sipi, lucky that you made it to the segment ^^

    ReplyDelete
  9. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak.. lama Ros tak ke sini .. apa khabar kak ?..

    ReplyDelete
  11. Saya datang dari planet yang sama, dan ditugaskan untuk mengawal kawasan disini. Hihi, http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    Yang baik hati - Shasha Lopez

    ReplyDelete
  12. salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. Rajin eh join segemen blog gini..dah lama tinggakan dunia blogging..dulu saye pon aktif dengan aktiviti ni ;)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

    ReplyDelete