Tuesday, September 27, 2016

Belajar mengaji secara online

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Sudah sangat lama saya tidak menulis di blog ini. Saya tidak lupa. Tetapi agak sibuk. Kelmarin anak saudara saya minta war-warkan tentang kelas mengajinya yang dilakukan secara online. Ia adalah satu kaedah yang bagus bagi mereka yang susah untuk bergerak dari satu tempat ke satu tempat. Juga sesuai untuk belajar dari mana-mana tempat, hatta dari luar negara pun. 

Jadi bagi yang berminat, boleh menghubungi nombor dibawah dan berurusan terus dengan beliau. 

Sekian terima kasih.



6 comments:

  1. As/kum Zila, apakhabar, lama betul menyepi.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Zila
    lama sungguh tak bersiaran kan... semoga perkongsian yang bermanfaat buat mereka yang tercari-cari kelas mengaji secara online ni.

    ReplyDelete
  3. Membuka pintu rumah setelah lama menyepi dgn berita yg sangat baik. Bersungguh ustaz ini mahu memcurah ilmu. Barokallah... kepada yg memerlukan ambil peluang ini. Usah kata tak ada masa lagi sebab anytime boleh kalau nak belajar.

    ReplyDelete
  4. perkongsian yg baik.. saya pun dah lama x singgah sini.. hehehe..
    smoga perkongsian yg bermanfaat..

    ReplyDelete
  5. masih menyepi nampaknya.. hehehe

    ReplyDelete